söndag 18 mars 2012

Filmtips: En gång i Phuket


En gång i Phuket
--------------------
Cast: Peter Magnusson, David Hellenius, Alexandra Rapaport, Susanne Thorson, Jenny Skavlan, Grynet Molvig, Claes Månsson, Frida Hallgren, Matias Varela, Hanna Alström m.fl
---------------------
Regi: Staffan Lindberg
Status: Bioaktuell
-----------------------
Handling: Sven Bäcker (Peter Magnusson) tröttnar på sitt tråkiga normala liv. Han vill skriva en bok, precis som sin gamla barndomsvän som nu är en stor kändis. Han anförtror sina idéer åt en person på gymet han aldrig träfat förut: Anya (Susanne Thorson). Sven vill förverkliga sin dröm om boken och säger upp sig på sitt jobb och åker ner till Thailand. Där träffar han den lustiga äventyraren George (David Hellenius), och Gitte (Jenny Skavlan), en tjej som vill leva livet. Helt oväntat dyker Anya upp i Thailand tillsammas med ett par vänner. Hon och Sven blir vänner, och kanske att de börjar gilla varandra, trots deras lite knaggliga start på gymet?
Jag tyckte: Det var en väldigt söt och mysig film! Lite förutsägbar kanske, men det gjorde den inte tråkig för det. det var en härlig sommarmiljö nere i Thailand, perfekt att drömma sig bort i när det är kalla mars här hemma. en klart sevärd film om man bara vill ha det lite mysigt med någon man tycker om och få sig ett gott skratt! Den var verkligen både rolig och fin.

Betyg: 5/5!

Kram Daniela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar